باورهای غلط در مورد آیلتس

[lwptoc depth=”6″]

باورهای غلط در مورد آیلتس ممکن است روی نحوه آمادگی شما برای این آزمون و حتی نمره نهایی شما تاثیر منفی بگذارد. این باورهای اشتباه بین زبان آموزان رایج است و مدرسان آیلتس هر روزه با این تصورات اشتباه و تاثیرات آنها روی عملکرد داوطلبان مواجه می شوند.

به همین دلیل در این مقاله قصد داریم باورهای غلط در مورد آیلتس را که در اثر تجربه و ارتباط با داوطلبان آزمون آیلتس در طول سال ها تدریس بدست آمده معرفی کنیم و حقایقی را در مورد هر کدام بیان کنیم. این حقایق می توانند تصویر درستی از آزمون آیلتس به شما بدهند و شما را در راه آماده سازی برای این آزمون کمک کند.

پیشنهاد ویژه ما: دوره های آیلتس آرمانی با کیفیت عالی، روش های مدرن تدریس زبان و قیمت بسیار مناسب

کلمات سخت و پیچیده، نمرات رایتینگ را بهبود می بخشد

 

شاید رایج ترین مورد از باورهای غلط در مورد آیلتس این است که با حفظ کردن و بکار بردن لغات پیچیده و برخی اصطلاحات می توان دانش خود در زبان انگلیسی را به رخ کشید و مصحح رایتینگ را مجاب کرد تا نمره خوبی به ما بدهد. این تصور کاملا اشتباه است زیرا این دسته از داوطلبان فراموش کرده اند که اکثر کسانی که رایتینگ را تصحیح می کنند، زبان انگلیسی را به صورت زبان مادری صحبت می کنند. بکارگیری این لغات خیلی پیچیده به صورت ناگهانی در وسط رایتینگ، متن را از روند طبیعی خود خارج می کند و کاملا برای مصحح آشکار است که شما به چه دلیل از این لغات در متن استفاده کرده اید.

این اشتباه در مورد اسپیکینگ آزمون آیلتس نیز به همین شکل اتفاق می افتد. هنگامیکه شما در بین صحبت های دوستانه خود با آزمون گیرنده از یک عبارت عجیب و غریب که اصلا در مکالمات روزمره رایج نیست استفاده می کنید، آزمون گیرنده متوجه این موضوع می شود که شما آشنایی کاملی با مکالمات روزمره و طبیعی انگلیسی ندارید. مثل این است که هنگام صحبت با یکی از دوستان در مورد یکی از خاطرات خود به یکباره از عبارت “پر واضح است که …” استفاده کنید! خوب اینجا به نظر شما مخاطب چه فکری در مورد شما می کند؟

پائولین کولن نویسنده کتاب “کلید موفقیت در آیلتس” میگوید: “به کار بردن برخی اصطلاحات و ضرب المثل ها و لغات پیچیده در رایتینگ و اسپیکینگ آیلتس صرفا برای گرفتن نمره‌ی بهتر، به قدری برای آزمون گیرنده واضح و آشکار است که انگار شما سعی کنید با ایستادن روی یک صندلی به کسی ثابت کنید که قد شما بلندتر از آن است که واقعا هستید.”

اینجا ببینید: دوره های آنلاین آموزش زبان ترمیک آرمانی با جدیدترین و موثرترین روش های تدریس زبان انگلیسی

 

نمره آیلتس ۹ فقط مخصوص زبان آموزان بومی (Native) است

 

یکی دیگر از باورهای غلط در مورد آیلتس در مورد نمره آیلتس است. همانطور که می دانید نمره آیلتس (Band score) از 1 تا 9 می باشد. درست است که اخذ نمره 9 آیلتس بسیار سخت است ولی اینطور نیست که فقط مخصوص کسانی باشد که زبان مادری آنها انگلیسی است. سوالات آیلتس طوری طراحی می شوند که حتی اگر شخصی تیتیو (Native) نباشد ولی از آمادگی و سطح بسیار عالی در زبان انگلیسی و مهارت های مختلف آن برخوردار باشد بتواند نمره 9 را کسب کند.

 

خواندن کتاب و روزنامه به تنهایی نمره ریدینگ مرا بهبود میدهد

 

خواندن روزنامه انگلیسی

یکی از موارد مهم از باورهای غلط در مورد آیلتس در این بخش مطرح شده است. این نکته بسیار مهم است که برای رسیدن به هر هدفی باید جوری تمرین کرد که مناسب موفقیت و رسیدن به همان هدف باشد. پائولین کولن در کتاب خود از این نوع تمرین با نام تمرین عمدی یا Deliberate Practice یاد می کند. برای مثال فرض کنید قصد دارید در مسابقات دو صد متر سرعت شرکت کنید. حالا دو حالت تمرینی مختلف را در ذهن خود فرض کنید. اول اینکه هر روز به پارک بروید و به مدت چندین ساعت دور پارک بدون هدف خاصی بدوید و حالت دوم اینکه این کار را در پیست مخصوص دو و میدانی انجام دهید و سعی کنید با دویدن صد متر مسابقه، زمان خود را بهبود بدهید. به نظر شما در کدام حالت موفق تر خواهید بود؟ مسلما در حالت دوم. زیرا دقیقا متناسب با همان هدفی که دارید تمرین کرده اید. در مورد آیلتس هم همین است. شاید خواندن کتاب و روزنامه بتواند تا حدی نمره ریدینگ شما را بهبود دهد ولی برای بهبود نمره خود بهتر است نمونه ریدینگ های استاندارد آیلتس را تمرین کنید و با استفاده از تکنیک های ریدینگ آیلتس به سوالات مشابه آیلتس پاسخ دهید تا بتوانید نمره خود را به حد ایده آل خود برسانید.

 

نمره آزمون اسپیکینگ آیلتس به اطلاعات من در مورد سؤال بستگی دارد

 

در اسپیکینگ آیلتس یا هر آزمون مشابهی که قصد آن سنجش مهارت شما در اسپیکینگ است، دانش شما از موضوع سوال اهمیتی ندارد. یعنی اصلا مهم نیست که جواب شما به سوال از لحاظ علمی و منطقی  درست است یا نه، بلکه مهم این است که آیا هنگام صحبت کردن از ساختار و لغات درستی استفاده می کنید، آیا لغات را درست تلفظ می کنید، آیا روان و طبیعی صحبت می کنید و …

بطور ساده تر، ممکن است شما در صحبت با آزمون گیرنده سعی کنید ثابت کنید که ماست سیاه است! اما نمره کامل را به دلیل مکالمه صحیح و روان از او دریافت کنید.

 

صحبت کردن با لهجه بریتیش یا امریکن نمره مرا بهتر میکند

 

این یک باورهای غلط در مورد آیلتس است که صحبت کردن با لهجه بریتیش یا امریکن نمره شما را بهتر میکند. زبان انگلیسی امروزه به عنوان یک زبان بین المللی شناخته شده است. به همین دلیل کاملا پذیرفته شده است که هر شخصی با توجه به زبان اول خود ممکن است لهجه خاصی هنگام صحبت به زبان انگلیسی داشته باشد. بنابرین لهجه بومی داشتن دیگر امتیاز خیلی خاصی محسوب نمی شود و شما می توانید با صحبت کردن به لهجه غیر بومی خود نیز نمره کامل را در اسپیکینگ آیلتس کسب کنید.

 

برای کسب نمره اسپیکینگ یا رایتینگ بهتر باید با آزمون گیرنده یا مصحح هم نظر باشم

 

این تصور که نظر شما باید با نظر آزمون گیرنده یکسان باشد ممکن است شما را به پاسخ های غیر دقیق و غیر طبیعی سوق دهد. موافقت یا عدم موافقت شما با آزمون گیرنده اصلا مهم نیست. تنها عاملی که در موفقیت شما در کسب نمره مناسب در آزمون آیلتس موثر است دانش و مهارت زبانی خودتان است.

 

نمره آزمون بسته به محل آزمون یا کشور فرق می‌کند

 

سوالات آزمون آیلتس برای تمام مراکز آزمون کاملا یکسان است. در تمامی تست ها استاندارد یکسانی رعایت می شود. همچنین افرادی که از داوطلبان، آزمون اسپیکینگ آیلتس می گیرند یا رایتینگ آنها را تصحیح می کنند کاملا برای این کار آموزش دیده و مورد تایید هستند. بعلاوه نمرات توسط بازرسان ارشد کنترل می شوند. مراکز آزمون نیز برای کسب مجوز برگزاری آزمون باید استانداردهای خاصی را رعایت کنند. همچنین این مراکز به طور مرتب توسط بازرسان کنترل می شوند. در واقع بر خلاف باور عموم مردم، محل آزمون و کشوری که شما در آن آزمون می دهید تاثیری در نمره نهایی شما ندارد.

 

امکان تقلب و فریب در آزمون آیلتس وجود دارد

 

تقلب در آیلتس

یکی از عجیب ترین باورهای غلط در مورد آیلتس تقلب در این آزمون است. برخی ادعا می کنند که ترفندهایی می دانند که شما را قادر می سازد در آزمون آیلتس تقلب کنید و نمره بهتری کسب کنید. مراقب باشید فریب این افراد را نخورید زیرا به دلیل رعایت استانداردهای خیلی خاص در آزمون آیلتس، هیچ راه تقلبی برای داوطلبان در این آزمون وجود ندارد. حتی شانس یا روش های مهندسی معکوس در تست زنی هم نمی توانند در نمره نهایی شما تاثیرگذار باشد زیرا گزینه ها و ترتیب آنها برای آیلتس کاملا روانشناسی می شوند.

 

در بخش رایتینگ آیلتس، اگر بیشتر از مقدار خواسته‌شده بنویسم، نمره بهتری میگیرم

 

در بخش رایتینگ شما باید برای تسک 1 حداقل 150 کلمه و برای تسک 2 حداقل 250 کلمه بنویسید. اگر این حداقل های را رعایت نکنید از نمره نهایی شما کسر می شود، اما نوشتن خیلی بیشتر از این حد کلمات نمره بهتره برای شما به دنبال نخواهد داشت بلکه معیارهای دیگری مثل ساختار جملات، لغات و انسجام و پیوستگی رایتینگ شما نمره نهایی را تعیین می کنند.

 

جمع بندی باورهای غلط در مورد آزمون آیلتس

 

در این مقاله با باورهای غلط در مورد آزمون آیلتس آشنا شدید. شاید خلاصه تمام این باورها را بتوان در یک مطلب خلاصه کرد و آن این است که آزمون آیلتس یک آزمون به شدت دقیق و استاندارد است که به طور صحیح و جامع مهارت های زبانی داوطلبان را مورد ارزیابی قرار می دهند. هرگونه باوری که دقت و استاندارد بودن آزمون آیلتس را نقض کند باوری اشتباه است. به همین دلیل برای موفقیت در این آزمون فقط باید تلاش کنید و سطح دانش و مهارت های زبانی خود را افزایش دهید. تنها عواملی که نمره نهایی شما را در آزمون آیلتس را تعیین می کند دانش زبانی و مهارت شما می باشد.

 

اینجا ببینید: دوره های آنلاین زبان آرمانی با تخفیف ویژه، فرصت عالی برای یادگیری زبان انگلیسی در خانه

دیدگاهتان را بنویسید